BESTWAY® gyártói jótállás

A Bestway értékesítés utáni szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek az 1999/44/EK európai irányelvnek és az országos előírásoknak megfelelően.

Az ügyfélszolgálat szolgáltatásai az alábbi termékkategóriákra terjednek ki: földfelszín feletti medencék, medencék, professzionális csónakok, szűrőszivattyúk, homokszűrők és elektromos termékek.

Termékekre vonatkozó tájékoztatás igényléséhez vagy jótállási igény továbbításához látogassa meg a webhelyünket: https://www.bestwaycorp.hu/support/index, és töltse ki a szükséges mezőket. Vagy felveheti a kapcsolatot a helyi ügyfélszolgálati központtal:https://www.bestwaycorp.hu/support.

Kérjük, hogy a kérés egyszerűbb feldolgozása és gyorsabb megoldása érdekében előzetesen készítse elő az alábbi dokumentumokat:

- Vásárlást igazoló nyugta

- Fénykép a hibáról

- Tételszám

FONTOS:

A Bestway általi javítás vagy csere KIZÁRÓLAG A SÉRÜLT ALKATRÉSZRE TERJED KI, NEM A TELJES KÉSZLETRE.

A Bestway fenntartja a jogot a termék további kivizsgálásra való elküldéséhez.

Az Ön minél jobb kiszolgálása érdekében arra kérjük, hogy minden Ön által adott információ teljes legyen.

A Bestway kizárólagos felelőssége a törvényi és szerződéses előírásokban meghatározottakra terjed ki (pl. 1999/44/EK irányelv 3., 4., 5. cikkelye).

Az irányelv 2. cikkelye értelmében a Bestway nem cserél olyan terméket, amelyről úgy ítéli meg, hogy hanyag kezelés vagy a használati útmutatóban leírtak szerinti használat figyelmen kívül hagyása miatt sérült meg.

A Bestway® jótállása a termék kicsomagolásakor vagy a terméknek a használati útmutatóban közölt korlátozások, figyelmeztetések és utasítások betartása melletti használatakor felfedezett gyártási hibákra terjed ki. Ez a jótállás csak harmadik fél által nem módosított termékekre vonatkozik. A terméket a műszaki ajánlásoknak megfelelően kell tárolni és kezelni.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, KÉZIKÖNYVEK ÉS ALKATRÉSZEK ÜGYÉBEN LÁTOGASSA MEG A TÁMOGATÁSI WEBHELYÜNKET: www.bestwaycorp.hu/support.

VIDEÓK IS ELÉRHETŐK A BESTWAY YOUTUBE-CSATORNÁJÁN: www.youtube.com/user/BestwayService.